Lounge- ja saunatilat - Boost Sports Club

Lounge- ja saunatilat

Lounge- ja saunatilat

Toteuta unohtumaton tapahtuma yrityksellesi ja yhteisöllesi, ja järjestä hyvinvointipäivä huikeissa puitteissa. Yhdistät esimerkiksi virkistystilaisuuteen ja tiimipäiviin monipuoliset aktiviteetit padelia pelaten, kuntosalilla ja golf-simulaattorin parissa. Nauttikaa päivän päätteeksi rentouttavista löylyistä ja viihtyisistä oleskelutiloista hyvän ruoan parissa.

Keskeisellä sijainnilla Turussa sijaitseva moderni keskus koostuu 13 padelkentästä, joista 10 on double- ja kolme single-kenttää, sekä yli 300 hengen katsomosta. Lisäksi keskuksessa on 1000 neliön kuntosali pukuhuoneilla ja saunoilla varustettuna, kolme golfsimulaattoria, sekä tyylikkäät sauna-, konferenssi- ja lounge-tilat. Järjestät keskuksessa jopa 300 henkilön tapahtumia sisältäen urheilua, yhdessäoloa ja saunomista.

Kolmannessa kerroksessa sijaitsevista 35 henkilöä mahduttavista lounge- ja saunatiloista on näkyvyys pelikentille. Kaksi yhdistettävissä olevaa lounge- ja saunatilaa on varusteltu upeilla panoramasaunoilla ja tiloista löytyy mm. keittiö, jääkaapit, 75-tuumainen näyttö, suihkut ja pukuhuoneet. Tilan saa jaettua kahteen pienempään osaan, joissa molemmissa on saunat käytettävissä. Keskuksen toinen, hieman suurempi lounge-tila mahduttaa puolestaan jopa 60 henkilöä, joten täältä löytyy hyvät puitteet erikokoisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Kysythän lisää catering-mahdollisuuksista, Boost Sports Club suosittelee teille mielellään vaihtoehtoja. Lounge- ja saunatilat ovat anniskelualuetta.

Ota yhteyttä info@boostsportsclub.fi niin räätälöimme juuri teille sopivan paketin!

Lounge- ja saunatilat