Meistä - Boost Sports Club

Meistä

Boost Sports Club on liikuntakeskus, jossa asiakkaat viihtyvät niin urheillen kuin rentoutuen. Boost Sports Club tarjoaa fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainoa, kokonaisvaltaista energiaa elämään. Oman itsensä haastamista, uuden oppimista ja hyvän olon nostamista uudelle tasolle.

Boost Sports Clubin taustalla on neljän energisen ammattilaisen ryhmä, joiden yhteinen intohimo on liikunta ja hyvinvointi. Sen tavoitteena on olla Suomen laadukkain liikuntakeskus.

Keskeisillä sijainnilla Turussa sijaitseva keskus kätkee sisäänsä 13 padelkenttää sekä katsomon, monipuolisen kuntosalin, tyylikkäät sauna- ja konferenssitilat, golfsimulaattoreita, pro-shopin ja loungen. Boostissa asiakkaat saavat asiantuntevaa palvelua ja ohjausta niin välineiden kuin
valmennusten osalta. Keskuksen ensiluokkaisiin peliolosuhteisiin, tiloihin ja energiatehokkuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.  

Boostin ytimessä on hyvinvoinnin lisäksi hauskanpito. Täällä vietetään boostaavia hetkiä yhdessä, samalla kun päästään nauttimaan laadukkaasta palvelukokemuksesta ja liikunnan ilosta.

Boost your life.