Padel - Boost Sports Club

Padel

Vakiovuorotiedustelut: info@boostsportsclub.fi

Padel

 • 10 doublekenttää, joista 2 kisakenttiä ulkoahakualueella
 • +300 hengen kiinteä katsomo
 • 3 singlekenttää (1 vs 1)
 • Huippuluokan kenttäalusta, pelikorkeus sekä akustiikka
 • Omien pelien striimausmahdollisuus (kentillä 1 ja 3)
 • Iso proshop, sisältäen laajan valikoiman padelmailoja- ja varusteita mm. Adidas, Bullpadel, Babolat, RS, Wilson, BjörnBorg

Vakiovuorotiedustelut sähköpostiin: info@boostsportsclub.fi

Vakiovuorojen ehdot löydät täältä

Boost Padel League

Boost padelliigan talvikierros pelataan 1.1.-10.3.2024 Boostin keskuksessa eri tasoisissa lohkoissa. Sarja on kaikille avoin ja joukkueet jaetaan lohkoihin oman tason mukaan. Jokaisessa lohkossa tulee olemaan 5-7 joukkuetta. Tasomääritys on Boostin tasomäärityksen mukainen (taso 1-6). Ilmoittautumisen yhteydessä pystyy valitsemaan oman parin tason (1-6).

Osallistumismaksu talvikierrokselle on Boost Membereille 0 €/henkilö ja ei-jäsenille 5 €/henkilö. Osallistumismaksu maksetaan Boostin asiakaspalveluun ensimmäisen oman liigapelin yhteydessä.

Ilmoittautumiset tehdään Padelutionin sovelluksen tai verkkoselaimen kautta täältä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.12.2023 mennessä. Lohkot ilmoitetaan viimeistään 30.12.2023.

Jokaisen lohkon pelaajat laitetaan samaan Whatsapp ryhmään, jolloin pelien järjestäminen on helpompaa. Tule mukaan matalalla kynnyksellä! Luvassa on hyviä ja tasaisia pelejä.

Liigan tarkemmat ohjeet ja säännöt löytyvät Padelutionista.

Alkeiskurssit

Boostin seuraavat alkeiskurssit pyörähtävät käyntiin maaliskuun alussa!

Boostin 6 viikkoa kestävät alkeiskurssit pyörähtävät käyntiin maanantaina 4.3. ja tiistaina 5.3. Ryhmiä järjestetään seuraavasti:

 • Ryhmä 1: Ma klo: 17:00-18:30 (maanantaisin 4.3.-15.4., väliviikko 1.4. pääsiäinen)
 • Ryhmä 2: Ma klo: 18:30-20:00 (maanantaisin 4.3.-15.4., väliviikko 1.4. pääsiäinen)
 • Ryhmä 3: Ti klo: 17:00-18:30 (tiistaisin 5.3.-9.4.)
 • Ryhmä 4: Ti klo: 18:30-20:00 (tiistaisin 5.3-9.4.)

Mukaan mahtuu 4 pelaajaa/ryhmä.

Alkeiskurssi sopii niin uusille padelpelaajille, mutta myös pelaajille, jotka ovat pelanneet jonkin aikaa, mutta haluavat hioa omaa tekniikkaa paremmaksi. Alkeiskurssi on myös loistava tapa saada uusia pelikavereita.

Kurssi kestää yhteensä 6 viikkoa (1 kerta/viikko, ma ja ti) ja kurssin hinta on yhteensä 199 €/ henkilö. Kurssin voi maksaa myös liikuntaeduilla. Hinta sisältää valmennuksen, kenttävuokran ja tarvittavat padeltarvikkeet (lainamaila ja pallot).

Kurssien vetäjinä toimivat Olli Nieminen ja Jenni Koivumäki. Olli ja Jenni ovat suorittaneet Suomen Padelliiton padelohjaajakoulutuksen.

Ilmoittautumiset info@boostsportsclub.fi sähköpostiin pe 1.3.2024 mennessä. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä mihin ryhmään haluat liittyä. Kurssi toteutuu, kunhan minimiosallistujamäärä täyttyy. Varmista paikkasi nyt, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan alkeiskurssille!

PS. jos sinulla on jo oma ryhmä kasassa, joka haluaa oman alkeiskurssin, jatkokurssin tai muun valmennuksen, ole yhteydessä meihin niin räätälöimme teille haluamanne valmennuskokonaisuuden!

Nuorten valmennusryhmät

Olemme saaneet paljon kyseyitä kevään 24 nuorten padelvalmennusryhmistä ja meillä on ilo kertoa, että kevään ryhmät starttaavat keskiviikkona 17.1.2024!

Luvassa on kuusi ryhmää keskiviikkoisin:

🎾 Ryhmä 1 & 2: 15:30-16:30 (yhteensä 8 paikkaa, 4 paikkaa per ryhmä)
🎾 Ryhmä 3 & 4: 16:30-17:30 (yhteensä 8 paikkaa, 4 paikkaa per ryhmä)
🎾 Ryhmä 5 & 6: 17:30-18:30 (yhteensä 8 paikkaa, 4 paikkaa per ryhmä).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteeseen info@boostsportsclub.fi

Rymät ovat suunnattuja 10-15-vuotiaille, mutta harkinnan mukaan voimme myös huomioida nuorempia tai vanhempia pelaajia.

Ryhmät pyörivät 17.1.-22.5. Väliviikot ovat 21.2. (hiihtolomaviikko) ja 1.5. (vappupäivä), jolloin ryhmiä ei pidetä. Valmennuksia on yhteensä 17 kertaa ja koko kevään hinta on 399 €/henkilö sisältäen tarvittavat padeltarvikkeet (mailat ja pallot). Mukaan tarvitsee ainoastaan sisäpelivaatteet ja hyvän mielen! Ei tarvitse olla aikaisempaa padelkokemusta.

Kurssin vetäjänä toimii Jenni Koivumäki ja Daniel Kotka. Jenni ja Daniel ovat molemmat suorittaneet Suomen Padelliiton padelohjaajakoulutuksen.

Yhteen ryhmään mahtuu mukaan neljä henkilöä. Kurssi toteutuu, kunhan minimi osallistujamäärä täyttyy. Varmista paikka kurssilta nyt, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä mihin ryhmään henkilö liittyy sekä kuinka paljon padel- tai mailapelikokemusta on entuudestaan. 😊

Jatkokurssit

Boostin seuraava padeljatkokurssi starttaa tiistaina 5.3.2024! 🎾

Kurssi sopii loistavasti henkilöille, jotka ovat pelanneet padelia jo vähän aikaa, tai käyneet alkeiskurssin. Kurssi sopii myös henkilöille, jotka ovat käynyt jatkokurssilla aikaisemmin tai pelannut padelia pidempään mutta haluavat hioa omaa padeltekniikkaa ja saada oppeja huippuvalmentajalta. Kurssilla hiotaan lyöntitekniikoita ja pyritään siirtämään opittuja taitoja pelinomaisiin tilanteisiin.

Kurssien vetäjänä toimii Martina Maass.

Ryhmän aikataulu:

🎾 Ti klo. 18:00-19:30 (tiistaisin 5.3.-14.5.,30.4. on väliviikko (vappu)

Mukaan mahtuu 4 pelaajaa/ryhmä.

Kurssi kestää yhteensä 10 viikkoa (1 kerta/viikko) ja kurssin hinta on yhteensä 349 €/henkilö. Boost Membereille (jäsenille) hinta on 329 €/henkilö. Jos haluat, voit ennen kurssin alkua liittyä jäseneksi ja hyödyntää jäsenalennuksen. Kurssin voi maksaa myös liikuntaeduilla. Hinta sisältää valmennuksen, kenttävuokran ja tarvittavat padeltarvikkeet (lainamaila ja pallot).

Ilmoittautumiset info@boostsportsclub.fi sähköpostiin pe 1.3.2024 mennessä. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä oma padeltaustasi. Varmista paikkasi nyt, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi toteutuu, kunhan minimiosallistujamäärä täyttyy.

Lämpimästi tervetuloa mukaan jatkokurssille!

PS. jos sinulla on jo oma ryhmä kasassa jatkokurssin tai muun valmennuksen, ole yhteydessä meihin niin räätälöimme teille haluamanne valmennuskokonaisuuden!

Hinnasto

Hinnasto
(per tunti)
Double-kenttä
Irtovuoro
Double-kenttä
Vakiovuoro
Single-kenttä
(1 vs. 1)
Päivä
06:00 - 16:00 (Ma-Pe)
28 €28 €20 €
Primetime
16:00 - 23:00 (Ma-Pe)
40 €38€24 €
Viikonloppu
06:00 - 23:00 (La-Su)
40 €38€24 €
Eläkeläiset
Päivä- ja viikonloppuvuoroista
-20 %-20 %
Opiskelijat
Päivä- ja viikonloppuvuoroista
-20 %-20 %
Boost Member
Viikonloppuvuoroista
-10%
 • Vuokramailat 5 € per kerta.
 • Testimaila 10 €. Jokaisesta myynnissä olevasta mailasta löytyy testimaila. 10 € hyvitys hinnasta jos ostaa mailan testikerran jälkeen.
 • Palloja saa ostettua omaksi paikan päältä.
 • Vakiovuorohinnat ovat voimassa olevan hinnaston mukaisesti per allekirjoitushetki.

Boostin Whatsapp-peliryhmä

ryhmäkuvaukset löytyvät alta. Pistäkää ylläpitäjille viestiä, jos tiedätte innokkaita pelureita niin lisäillään heitä ryhmään. Liity täältä: Boost - Whatsapp ryhmä tai skannaa QR-koodi kännykällä.

T1 - Aloittelija
Säännöt ovat suunnilleen tutut, pallottelu paikallaan onnistuu, syöttäminen ja syötönpalautus sujuu.

T2 - Harrastaja
Pallottelu onnistuu liikkeestä, pyrit nousemaan verkolle pelaamaan. Seinien hyödyntäminen on vielä haastavaa.

T3 - Aktiiviharrastaja
Pallo pysyy pelissä kovemmassakin vauhdissa, verkolla pelaaminen on tuttua, seinien kautta pelaaminen onnistuu.

T4 - Kokenut harrastaja
Miehissä kansallinen E-luokka, naisissa kansallinen C-luokka.

T5 - Kilpapelaaja
Miehissä kansallinen C-D-luokka, naisissa A-B-luokka.

T6 - Pro
Miesten kansallinen taso A-B.